Podvody na nabíjacích staniciach, žalostné Slovensko a nový test | Prehľad týždňa

Počas posledného týždňa sa vo svete elektromobility udialo hneď niekoľko zaujímavých vecí. Aby ste o žiadnu dôležitú informáciu neprišli, pripravili sme pre vás prehľad tých najzaujímavejších správ, ktoré prišli počas prebiehajúceho týždňa.

Upozornenie: Rozmáhajú sa podvody s QR kódmi na nabíjacích staniciach

Vodiči elektromobilov by mali spozornieť na verejných nabíjacích staniciach. Zločinci sa môžu prostredníctvom falošných QR kódov pokúsiť ukradnúť vaše platobné údaje.

Nabíjanie pre elektromobily na Slovensku: Čo priniesol rok 2023 a čo sa chystá na rok 2024?

Ako vyzeral rok 2023 u našich prevádzkovateľov nabíjacích služieb? Čo pripravujú na rok 2024?

Predaj nových elektromobilov na Slovensku je katastrofálny. Sme poslední v rámci EÚ

Poznáme finálne čísla registrácii vozidiel na Slovensku za rok 2023. Ako vyzeral predaj elektromobilov, či hybridov na Slovensku? A ako sme obstáli v porovnaní s inými krajinami Európskej únie?

Súvisiacie články

Test DS 3 E-Tense: Malé, no zato šikovné elektrické vozidlo

Pred nedávnom sme mali možnosť vyskúšať si ďalšie vozidlo s elektrickým pohonom, ktoré zaujalo nejedného okoloidúceho. Elektromobil tentokrát dostal zabrať, a to aj najmä kvôli počasiu. Testovali sme ho počas veľkých chladov.

Nabíjacie stanice pri obchodoch: Čo v roku 2024 chystá Kaufland, LIDL a Billa?

Nabíjacie stanice pri svojich prevádzkach majú aj obchodné reťazce pôsobiace na Slovensku. Čo všetko sa udialo a na čo sa máme pripraviť v roku 2024? To sme zisťovali u jednotlivých obchodných reťazcov.

EXKLUZÍVNE: ZSE Drive otvorí nový nabíjací hub v Bory Mall

Prevádzkovateľ nabíjacích staníc pre elektromobily a plug-in hybridy ZSE Drive v posledných týždňoch sprevádzkoval viacero nových nabíjacích staníc, či upgradoval niektoré existujúce. Už koncom januára otvorí nový nabíjací hub.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.