Vyplácanie štátnych dotácií a predaje elektromobilov na Slovensku | Rozhovor

Na cestách sa čoraz častejšie stretávame s elektromobilmi a hybridnými vozidlami a záujem o tému elektromobility na Slovensku celkovo narastá. Okrem pravidelných podcastov z dielne Slovenskej asociácie pre elektromobilitu (SEVA) na túto problematiku narazíme aj v ďalších odborných reláciách.

Minulý týždeň sa tejto téme venovala napríklad aj relácia Pozor, zákruta! z produkcie Rádia Slovensko. V rozhovore so zakladateľom portálu MojElektromobil.sk, Michalom Chabadom, reč padla na aktuálny stav dotačného projektu na podporu kúpy elektromobilov a plug-in hybridných vozidiel, takzvané “zelené ešpézetky” aj nové usmernenie pre žiadateľov s havaríjnym poistením.

Súvisiacie články

Reláciu Pozor, zákruta! si môžete vypočuť z archívu Rádia Slovensko, predmetný rozhovor začína v čase 31:25. Okrem spomínaných vecí sa dozviete aj to, ako vyzerajú predaje elektromobilov podľa čerstvých čísel – ktoré počty predaných elektromobilov za prvý kvartál 2020

 

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.