Bilancujeme: Náš-váš eAutoPortál má 50 000 čitateľov. Ďakujeme! :-)

“Symbolicky” 1. apríla sme pre vás spustili náš-váš portál o elektromobilite eAutoPortál.sk. Pri tejto príležitosti sme uverejnili prvo-aprílový článok, ktorý dosiahol takmer 25 000 zobrazení a 3 200 “lajkov” na facebooku. Následne neubehol ani polrok, keď eAutoPortál navštívil 50-tisíci čitateľ, ktorý si prečítal článok o tom, že Jaguar Land Rover uvažuje o výrobe elektromobilov na Slovensku. Za vašu priazeň patrí všetkým naša veľká vďaka!

Články, testy, reportáže a služby

Od 1. apríla sme vám priniesli takmer 600 článkov z kuchyne domácej a svetovej elektromobility. Desiatky z nich sú reportáže z podujatí zameraných na elektrické vozidlá a carsharing. Otestovali sme pre vás 9 elektrických a plug-in hybridných automobilov a spustili službu “Vyskúšaj si e-auto“. Neustále pre vás dopĺňame a aktualizujeme katalóg elektrifikovaných vozidiel, ktorý aktuálne obsahuje 106 vozidiel.

Súvisiacie články

Anketa a prieskum

Okrem toho sme spustili jedinečnú slovenskú anketu e-Auto Roka 2017, v ktorej môžete hlasovať o najlepšie elektrické a hybridné vozidlá za rok 2017 a vyhrať skvelé ceny. Ak ste ešte nehlasovali, môžete tak urobiť do 15. októbra tohto roka. Súčasťou ankety je aj prieskum ohľadom toho, ako vnímajú Slováci elektrické vozidlá a elektromobilitu vo všeobecnosti. Po vyplnení a odoslaní dotazníka budete zaradení do žrebovania o ďalšie zaujímavé ceny.

Na záver chceme Vám, ako aj našim početným partnerom, ešte raz poďakovať za priazeň, podporu a propagáciu elektromobility na Slovensku! Sme jedna veľká rodina 😉

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.