MojElektromobil

Spoločnosť Tesla prichádza s novým bonusom. Má zabezpečiť aby si zákazníci prebrali svoje objednávky do konca tohto mesiaca, informuje Electrek.

Predajcom v USA bolo povolené ponúkať 10 000 bezplatných míľ (16 093 km) novým zákazníkom, ktorí si prevezmú svoju dodávku do konca roka. Tí sa rozhodli hromadne nepreberať svoje objednané autá, pretože po novom roku budú môcť využiť bonus až na 7 500 $ od štátu.

Tesla Model 3 SR+
Tesla Model 3 SR+ | Zdroj: Radovan Hlôška

Na ten momentálne nemajú nárok, a preto sa väčšina z nich rozhodla auto neprevziať, a uskutočniť novú objednávku po novom roku. Problémom je aj nastavenie spoločnosti, ktorá neponúka odloženie objednávky, iba ich storno.

Tento bonus však platí len na elektrické autá ktoré budú prebrané v roku 2023. Presne preto sa v spoločnosti Tesla rozhodli zákazníkov pre prebratiu vozidiel ešte v roku 2022 motivovať nabíjaním na Tesla Superchargeroch zadarmo.

Tesla Supercharger
Tesla prišla s bonusom na nabíjanie pre podporu predaja v Decembri | Zdroj: Miroslav Mudroň

Začiatkom mesiaca prišla informácia, že Tesla začala ponúkať zľavu vo výške 3 750 €, s cieľom predísť problému nepreberania objednávok. Teraz sa dozvedáme o novom bonuse pre spotrebiteľova takéto sú jeho podmienky:

  • Platí na všetky modely
  • Len pre nové vozidlá
  • Bonus platí len 2 roky od dátumu dodania automobilu
  • Nie je možné používať na iné automobily
  • Nie je možné prenášať medzi používateľmi
  • Je možná kombinácia aj s inými bonusmi

Na zvýhodnenie sa môžu tešiť aj Európsky zákazníci. Aj u nás sa bude zákazníkom, ktorí si od 15. do 31. decembra zakúpia Teslu, pripisovať bonus v podobe 10 000 kmzadarmo na nabíjanie. S informáciou prišiel web DriveTesla.sk

Bonus nie je úplnou novinkou

Tento nákupný stimul nie je pri Tesle novinkou, prišli s nim už aj v minulosti. Dokonca sa v spoločnosti rozhodli vrátiť bezplatné nabíjanie na určitý počet nabitých kilometrov do nového vernostného programu.

Bonus 10 000 míľ je oproti iným bonusom oveľa výhodnejší pre zákazníkov. Doteraz sa najčastejšie ponúkali bonusy v hodnote cca 500 dolárov, v závislosti od typu vozidla. Nový stimul prekvapivo nie je určený len pre americký trh. Objavili sa informácie že aj zákazníci vo Veľkej Británii sa dočkajú nabíjania zadarmo.

Tesla Supercharger V3 Košice
Bonus čaká aj zákazníkov v Británii | Zdroj: Radovan Skokan

V poslednej dobe sa často spomínajú problémy s predajmi v spoločnosti Tesla. Tá často prichádza s rôznymi stimulmi a zľavami, napríklad v Číne. Investorineistí, môže za to aj kúpa Twitteru Elonom Muskom, ktorá vzbudila vlnu kritiky vo verejnosti.

Náš tip
Ford chce do Európy priniesť americké dedičstvo. Spomína 9 elektromobilov
16. decembra 2022

Pravidlá diskusie

Portál MojElektromobil.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+