Elektromobilita na vlastnej koži: Toto vás čaká na Salóne Elektromobilov 2022 Trenčín

Miloš Debnár

Salón Elektromobilov 2022 Trenčín, najväčšia špecializovaná výstava elektromobilov na Slovensku, do svojej cieľovej destinácie zavíta už v termíne od 17. do 19. júna.

Do priestorov obchodného centra OC Laugaricio v Trenčíne prinesie prierez elektromobilitou na Slovensku, vrátane aktuálnej ponuky vozidiel a tých najhorúcejších exkluzivít, praktických prednášok a pohľadu na budúce smerovanie e-mobility. Pripravené budú testovacie a zážitkové jazdy na elektromobiloch a plug-in hybridoch, ale aj zaujímavý program a súťaž o ceny.

Zaujímavé elektromobily a plug-in hybridy

Salón Elektromobilov 2022 Trenčín bude hostiť najväčšie mená automobilového priemyslu a segmentu e-mobility. Na návštevníkov budú v rámci výstavy a testovacích jázd čakať modely od značiek ŠKODA, Jaguar, Land Rover, KIA, Opel, Suzuki, Peugeot a Tesla. Z vystavených elektromobilov si môžeme spomenúť modely ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV,  KIA EV6 alebo exkluzívny kúsok Tesla Model Y Performance.

Testovacie jazdy pre každého

Nebude to len o prednáškach, diskusiách a statickej výstave nových vozidiel. Súčasťou akcie sú aj testovacie jazdy, v rámci ktorých si každý účastník môže v prípade záujmu vyskúšať modernú elektromobilitu na vlastnej koži.

Súvisiacie články

Na vyskúšanie je pripravený zástup najnovších elektrických áut, napríklad modely ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iVKIA EV6, Land Rover Defender PHEV a Discovery Sport PHEV či Tesla Model Y. Všetky tieto, a omnoho viac, modelov si môžete vyskúšať priamo na Salóne Elektromobilov 2022 v Trenčíne.

Piatok spestrený programom

Návštevníkov v piatok čaká program plný praktických a zaujímavých informácií, prepletený výstavou vozidiel a jazdami, ktorý zastreší moderátor Rastislav Orth. Výstavná časť a testovacie jazdy budú dostupné počas všetkých troch dní akcie, a to v čase od 10. do 18. hodiny. Prezentácie a diskusie prebehnú v piatok v čase od 14. do 17. hodiny.

Súťaže pre registrovaných účastníkov

Aj tento rok sa môžu návštevníci zapojiť do súťaže o pekné výhry. Stačí sa zaregistrovať na e-salon.sk, vstupenkou sa preukázať pri vstupe na akciu a byť prítomný pri žrebovaní. Registrácia aj vstup sú pre všetkých úplne zadarmo.

Foto: Miloš Debnár
Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.