DongFeng bude na Slovensku predávať aj sedan Dongfeng S50EV. Poznáme cenu

Zdroj: DongFeng

Na Slovensku sa do predaja už čoskoro dostane ďalší elektromobil z produkcie čínskej značky DongFeng. Po modeli DongFeng Seres 3 tentokrát pôjde o elektrický sedan Dongfeng S50EV. Automobilka o tom bez bližších podrobností informovala cez svoj profil na sociálnej sieti Facebook. Správu priniesol portál Autoviny.sk.

Oficiálna stránka slovenského zastúpenia DongFeng uvádza aj predajnú cenu, ktorá začína na 28 990 € s DPH. To, kedy sa vozidlo bude dať reálne objednať už ale nespomína. Spomínaná predajná cena približne korešponduje s tým, za koľko sa Dongfeng S50EV predáva v zahraničí, takže by mohla byť správna.

Zdroj: DongFeng

Podľa všetkého ale ide o cenu úplne základného modelu, pričom momentálne nevieme aké konfigurácie či presné výbavy budú dostupné. Na tieto detaily si nejaký ten čas ešte budeme musieť počkať. Ako dlho? Ťažko povedať, v príspevku o novinke svieti text “Už čoskoro”.

Súvisiacie články

Práve predajná cena je veľkým lákadlom tohto elektrického sedanu. Pod jeho kapotou drieme elektromotor s výkonom 120 kW a maximálnym krútiacim momentom 280 Nm. Batéria s kapacitou 57,2 KWh by sa mala postarať o dojazd na úrovni 415 kilometrov. 

Zdroj: DongFeng

Tieto parametre aktuálne uvádza predajca, hoci sa v zahraničí možno stretnúť aj s verziou, ktorá ponúka elektromotor s výkonom 90 kW.  Ako to nakoniec bude v prípade slovenského predaja zostáva neznámou. Po získaní nových informácií budeme správu patrične aktualizovať.

Náš tip
Najlacnejšie elektromobily na Slovensku: aktuálny zoznam a ceny
Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.