Karafa Tesla Tequilla je už k dispozícii v Európe. Cena je prémiová

Elon Musk v rámci merchu svojich spoločností predával už šiltovky, plameňomety, saténové šortky a najnovšie alkohol. Karafa Tesla Tequilla sa dá kúpiť aj v Európe za prémiovú cenu. Alkohol však vo fľaši nenájdete.

Začalo to vtipom

Nápad s alkoholom značky Tesla vznikol v Muskovej hlave 1.apríla 2018. Ako prvoaprílový žartík zverejnil fotku seba opitého s tabuľkou, ktorá odkazovala na bankrot Tesly. Išlo samozrejme o vystrelenie si z neprajníkov. Musk na Twitteri napísal, že “Teslaquillu” plánuje reálne predávať ako merch a ukázal prototyp tejto fľaše.

V novembri 2020 sa produkt Tesla Tequilla s fľašou v tvare blesku objavil na e-shope Tesly. S cenovkou 250 dolárov nešlo vôbec o najlacnejší alkohol, napriek tomu sa vypredal do pár hodín. Neskôr začali špekulanti ponúkať Tesla Tequillu na webe Ebay aj za 600 dolárov.

Zberateľská karafa Tesla Tequilla (Foto: Tesla)

Tesla Tequilla v Európe bez alkoholu

Teraz prichádza Tesla Tequilla do Európy. Teda len jej “blesková” fľaša, respektíve karafa. Na rakúskom webe Tesly sa tento produkt objavil za cenu 150 eur. Ide o ručne fúkanú nádobu v tvare blesku na kovovom podstavci.

Súvisiacie články

Tequilla sa v Európe predáva bez alkoholu vnútri. To je pravdepodobne spôsobené tým, že spoločnosti chýba licencia na predaj a distribúciu tohto alkoholu na európskych trhoch.

“Tesla karafa, inšpirovaná (nápojom) Tesla Tequila, je dokonalým doplnkom vášho domáceho baru. Do ručne fúkanej karafy v tvare blesku zmestíte 750 ml vášho obľúbeného alkoholu.. S nápisom Tesla a logom T v zlatej farbe na kovovom stojane je tento exkluzívny zberateľský kúsok ideálny pre každú príležitosť”, píše sa na webe Tesly.

 

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.