Stiahnite si zdarma Príručku elektromobilistu: Všetko, čo potrebujete vedieť

eFleet Day 2023 | Zdroj: Michal Lauko

Príručka elektromobilistu je ten správny začiatok pre každého, kto má záujem dovzdelať sa v oblasti elektromobility. Či už ide o tých, ktorých elektromobily zaujímajú, no nevedia, ako to celé funguje, ale aj o tých, ktorí si elektromobil kúpili a potrebujú niekde začať. V Príručke elektromobilistu nájdete všetko potrebné na to, aby bol váš začiatok s elektrickým autom jednoduchý a bezproblémový.

Venujeme sa v nej všetkým dôležitým témam, ktoré by vás mohli v súvislosti s elektromobilitou zaujímať. Či už ide o nákup nového vozidla a jeho financovanie, alebo napríklad aj to, čo robiť, ak ste akumulátor vybili úplne na nulu.

Čo znamenajú skratky EV, PHEV, DC či CHAdeMO? Ako je to s STK A EK a aká je budúcnosť elektromobility na Slovensku? Okrem iných dôležitých tém tu nájdete odpovede aj na tieto otázky.

Príručka obsahuje množstvo užitočných rád a tipov. Nechýbajú ani obrázky a pozreli sme sa v nej aj na najlacnejšie elektromobily, ktoré je možné kúpiť na Slovensku. Príručka elektromobilistu je jednoducho vec, ktorá výrazne pomôže každému začínajúcemu elektromobilistovi, ale aj ľuďom, ktorí sa v tejto téme neorientujú a radi by získali nové informácie o tom, ako to vlastne všetko funguje.

Na to, aby ste získali Príručku elektromobilistu, stačí uviesť váš e-mail a potvrdiť odber v potvrdzujúcom e-maili. 


Súvisiacie články


Váš odber nebolo možné aktivovať. Skúste neskôr, prosím.


Skontrolujte si svoju e-mailovú schránku a potvrďte odber kliknutím na tlačidlo v potvrdzujúcej správe.


window.REQUIRED_ERROR_MESSAGE = "Toto pole nemôže zostať prázdne ";

window.GENERIC_INVALID_MESSAGE = "Zadali ste nesprávne informácie. Skontrolujte si, prosím, zadané údaje a skúste znova.";

window.translation = { common: { selectedList: '{quantity} list selected', selectedLists: '{quantity} lists selected' } };

var AUTOHIDE = Boolean(0);


Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.