Nissan získal 37 tisíc nových objednávok na model LEAF v Európe

Spoločnosť Nissan sa chváli tým, že po modeli LEAF je naozaj vysoký dopyt. Teraz v Európe spoločnosť prijala objednávku na ďalších 37 000 modelov. Vyzerá to tak, že Nissan už pomaly nestíha pokryť dopyt a nestíha model vyrábať.

Náš tip
NOVÝ NISSAN LEAF 2018 VYHRAL CENU PRE NAJLEPŠÍ ELEKTOMOBIL

Už 100 000 predaných kusov v Európe

V roku 2018 spoločnosť priniesla na európsky trh 12 000 modelov LEAF, čo znamená, že celkový počet predaných kusov na starom kontinente presiahol hranicu 100 tisíc.

Susana de Mena z Madridu, stotisíca zákazníčka, ktorá zakúpila model LEAF povedala:

Súvisiacie články

“Dlho som hľadala elektrické auto. Vedela som, že to bude Nissan! Keď som uvidela prvý Nissan LEAF, nepochybovala som o tom, že bude perfektný. Prichádzajú časy, kedy sa ochrana životného prostredia stáva zaujímavou témou a ja s tým súhlasím. Presne kvôli tomu som chcela elektrické auto. Navyše, keďže bývame v Madride, do centra nemajú vždy prístup bežné autá, no s elektrickým to nie je žiadny problém.”

Náš tip
TAKTO DOKÁŽE ZRÝCHLIŤ NA MAXIMUM NOVÝ NISSAN LEAF 2018 | AKTUALIZOVANÉ
The new Nissan LEAF

100 000 kusov bolo celkovo predaných pred mesiacom v Japonsku, teraz už aj v Európe. Ak chce automobilka splniť dodávku 37 000 kusov do Európy, musí vyprodukovať nový model každých 10 minút. V USA sa predaj zvýšil na 1 500 modelov za mesiac, čo je viac, ako za posledné roky. Mnoho potenciálnych zákazníkov čaká na nový model 2019, ktorý by mal priniesť množstvo noviniek.

Zdroj: electrek.co


Už Vám nič neujde!

Prihláste sa na odber noviniek súvisiacich s týmto vozidlom

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.