KIRATON predstavuje zaujímavé podujatie na rozvoj elektromobility

KIRATON

1. až 2. októbra tohto roka sa v Trnave odohrá 24-hodinový hackathon, ktorý vznikol v spolupráci s Trnavským samosprávnym krajom, Krajskej inovačnej a rozvojovej agentúry a inovačného štúdia Kiuub. Hlavou programu je KIRATON a jeho cieľom je zlepšenie životnej úrovne obyvateľov v kraji.

KIRATON prichystá hackathon pre nadšencov elektromobility

Poďme si povedať, v čom bude celá akcia spočívať. Jednotlivé tímy budú v priebehu 24 hodín hľadať riešenia na dve výzvy. Tou prvou bude podpora elektromobility v kraji a tou druhou zas podpora tvorby projektov. Rastúci záujem o elektromobilitu je aktuálne jedným z najvýraznejších trendov. Akcia je organizovaná v spolupráci s hlavným partnerom podujatia ZSE Drive.

Súvisiacie články

Prechod na elektromobilitu je dôležitou výzvou, ktorá hľadí na našu budúcnosť. Prihlásené tímy budú hľadať odpoveď na otázku, ako by mohol kraj podporovať rozvoj a adopciu elektromobility medzi obyvateľmi.

Celý hackathon bude o nápadoch a spolupráci jednotlivých inovátorov, marketérov, architektov, urbanistov, dizajnérov a ďalších aktívnych jedincov v kraji. Na podujatie je možné sa prihlásiť ako jednotlivec či ako 4-5 členný tím. Ten, kto prinesie to najlepšie riešenie, vyhrá 2 000 €. Viac informácii sa dozviete na webovej stránke KIRATON. Event môžete sledovať aj na platformách Facebook a LinkedIn.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.