Súťaž s NearCharger.sk: vyhrajte 3x mesačné nabíjanie Flat Safe od ZSE Drive

Michal Lauko

Ku koncu januára 2024 sme spustili nový projekt. Nearcharger.sk, sociálnu sieť pre majiteľov elektromobilov, kde si navzájom pomáhajú majitelia a fanúšikovia elektromobility.

Počas ostatných mesiacov sa v rámci diskusných fór projektu Nearcharger.sk objavilo viacero zaujímavých tém a príspevkov. Teraz v spolupráci s partnerom ZSE Drive prinášame súťaž o 3x mesačné nabíjanie Flat Safe pre aktívnych používateľov. Je to veľmi jednoduché!

Stačí, aby ste sa zaregistrovali (ak účet ešte nemáte) a v ľubovoľnom diskusnom fóre komunity Nearcharger.sk zverejnili príspevok, fotku alebo iný relevantný obsah k téme elektromobility. Prípadne sa môžete komentárom zapojiť do niektorej z existujúcich diskusií. To je celé! Do žrebovania budú zaradené príspevky vytvorené od 1.5.2024 do 30.5.2024.

Žrebujeme už o mesiac!

Žrebovanie troch výhercov mesačného programu ZSE Drive Flat Safe v hodnote 89 € prebehne na konci mesiaca, 31. mája 2024. Výsledky vyhlásime na stránke MojElektromobil.sk a taktiež ich zverejníme aj cez Nearcharger.sk.

Súvisiacie články

Mesačný program ZSE Drive Flat Safe obsahuje voľný objem nabíjania 400 kWh a súčasne ponúka najlepšie ceny nabíjania 0,29 € za 1 kWh pri AC, DC aj ultrarýchlom nabíjaní na nabíjacích staniciach ZSE Drive a v Partnerskom roamingu.

Neváhajte a pridajte sa k nám! Komunita majiteľov a priaznivcov elektromobilov Nearcharger.sk, kde sa aj s nami môžete podeliť o svoje skúsenosti, rady a odporúčania, čaká len na Vás! Získajte prístup k exkluzívnym informáciám a ponukám a súčasne pomôžte rozvoju elektromobility na Slovensku. Registrácia a používanie sú úplne bezplatné.

Partner súťaže

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.