Deň EKOmobility v Bratislave: Program a elektromobily, ktoré nájdete na akcii

Ako sme už informovali, Ministerstvo hospodárstva pripravuje DEŇ  EKOMOBILITY, ktorý sa uskutoční už túto sobotu 21. septembra 2019 od 10.00 do 15.00.  Akcia bude priamo na ministerstve v priestoroch areálu na ulici Mlynské nivy 44. Ministerstvo predstavilo vrámci programu aj ďalšie detaily k podpore nákupu elektromobilov a plug-in hybridov v roku 2019.

Deň Ekomobility bude tak zavŕšenie Týždňa mobility, ktorý začal tento týždeň. Nebudú chýbať informácie o ekologickej doprave vrátane informácií o štátnej podpore pre elektromobily.

Pozrieť a vyskúšať tieto elektromobily: horúca novinka Škoda CITIGOe iV, BMW i3, Hyundai Kona, Renault Zoe, Nissan Leaf, Jaguar I-PACE, Mercedes-Benz EQC, Trieda E PHEV a Smart EV. Nebudú chýbať ani tri Tesly: Tesla Model 3, Model S a Model X.

Počas dňa budú k dispozícii nie len elektromobily, ale aj autá na plyn a vodík. K dispozícii budú aj elektrické bicykle a kolobežky.

Organizátor zverejnil aj časový harmonogram a program stretnutia.

Súvisiacie články

Vstup na podujatie je voľný.

MojElektromobil.sk je mediálny partner podujatia

 

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.