POZVÁNKA: Príďte na roadshow a spoznajte nové Audi e-tron!

Audi e-tron je jedným z najočakávanejších elektromobilov tohto roka. Príďte sa zoznámiť s prvým elektromobilom nemeckej automobilky a spoznajte automobil, ktorý bude udávať technologické aj dizajnové trendy v oblasti elektromobility.

Audi e-tron v skratke

Onedlho sa môžete tešiť aj na náš test tohto krásavca, pretože testovať začíname už budúci týždeň. Na premiére Audi e-tron na Slovensku sme sa samozrejme zúčastnili a naživo sa nám veľmi páčil.

Nový e-tron disponuje 95 kWh batériou, využiteľná kapacita je 83,6 kWh. Oficiálne udávaný dojazd je 417 kilometrov podľa normy WLTP, ten reálny by sa mal pohybovať okolo 350 kilometrov. Poháňané sú všetky 4 kolesá a elektromobil dokáže vyvinúť maximálny výkon 402 koní. Z 0 na 100 km/h zrýchli za 5,7 sekundy.

Súvisiacie články

Pozrieť si ho môžete až v 8 mestách SR

Zástupcovia ZSE Drive vám poskytnú všetky informácie o infraštruktúre najširšej siete nabíjacích staníc na území Slovenskej republiky a možnostiach dobíjania v rámci domácnosti. Navyše, ako prví budete môcť spoznať nové 100% elektrické Audi e-tron aj vo virtuálnej realite. Aby sme nezabudli, roadshow sa bude konať v rôznych časoch a v rôznych mestách Slovenska:

Partnerom roadshow je ZSE.

 

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.