Youtuberovi sa podarilo “predať” 55 Tesiel, za čo dostane nový Roadster

Youtuberovi Benovi Sullinsovi sa podarilo prostredníctvom odporúčacieho programu Tesla Refferal “predať” až 55 elektromobilov značky Tesla. Stačili mu na to 4 mesiace. Tie mali celkovú hodnotu 5 miliónov USD, za čo získal 100 % zľavu na novú generáciu modelu Tesla Roadster. Ten má mať zrýchlenie z 0 na 100 km/h pod 2 sekundy.

Ako sme už písali, Tesla spustila pred štyrmi mesiacmi nový Referral program, v rámci ktorého bolo možné odomknúť “tajný level”. Na to bolo treba odporučiť 5  vozidiel Tesla, za čo bola odmenou zľava vo výške 10 % na pripravovanú 2.generáciu modelu Tesla Roadster. Za každé ďalšie odporučenie vám darovala Tesla dodatočnú 2 % zľavu. To znamená, že na 100 % zľavu bolo treba získať 50 odporúčaní. No a Ben Sullins ich získal až 55, takže dostane tento budúci model zadarmo.

Náš tip
Pre „fanatikov“: Podrobný pohľad na Teslu Model 3 v 70-minútovom videu

Súvisiacie články

Na športový elektromobil, ktorý má dosahovať zrýchlenie z 0 na 100 km/h pod 2 sekundy, si však bude musieť Ben ešte počkať. Tesla aktuálne zažíva “výrobné peklo” s Modelom 3, pripravuje elektrický ťahač Tesla Semi a pred Roadsterom by malo prísť na trh kompaktné SUV Model Y. Takže sme veľmi zvedaví, v akom časovom horizonte môžeme očakávať tento model. Napriek hektickému obdobiu, šéfdizajnér Tesly Franz von Holzhausen pred 5 mesiacmi naznačil, že sa na Tesle Roadster už pracuje.

Zdroj: teslarati.com


Už Vám nič neujde!

Prihláste sa na odber noviniek súvisiacich s týmto vozidlom

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.