Škoda prináša reklamu na Superb. Naráža na Teslu vo vesmíre

Udalosť, ktorá obletela svet. Aj tak by sa dalo nazvať vypustenie elektromobilu Tesla Roadster do vesmíru, ktoré mnohých šokovalo. Nie, česká automobilka Škoda nemá v rukách podobný kúsok. Jej nová reklama na model Superb je však silnou narážkou práve na udalosť z dielne spoločnosti SpaceX a samotné vypustenie elektromobilu do vesmíru.

Náš tip
ŠKODA VISION X: HYBRIDNÉ SUV UKÁŽE AUTOMOBILKA UŽ V ŽENEVE! | FOTO

Škoda Superb

Reklama, ktorej celú dĺžku si môžete prezrieť prostredníctvom sociálnej siete YouTube, zobrazuje model Škoda Superb a osobu kozmonauta vo vnútri. Začína odpočítavanie na štart a zábery smerujúce na vozidlo sa náramne podobajú práve na snímky, za ktorými stojí spoločnosť SpaceX. Interiér vozidla navyše dopĺňa vtipný nápis “Don’t panic ELON!” V závere môžeme ešte sledovať nápis “Škoda – MISSION COMPLETE.” Otázkou ostáva, či sa tou misiou myslí práve paródia na Teslu Roadster.

Súvisiacie články

Páči sa vám nová reklama na automobil Škoda Superb? Myslíte si, že ide o podarenú narážku na vypustenie elektromobilu Tesla Roadster do vesmíru? Vaše otázky a postrehy nám môžete napísať do diskusie pod článkom.

Zdroj: insideevs


Už Vám nič neujde!

Prihláste sa na odber noviniek súvisiacich s týmto vozidlom

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.