Salón elektromobilov 2020 Košice: Bikere prinesie výkonné elektrické bicykle

Akcia Salón Elektromobilov 2020 Košice ponúka možnosť dozvedieť sa najnovšie informácie zo sveta elektromobility aj vďaka odborným prednáškam profesionálov z praxe. Zaujímavá je tak určite nielen pre fanúšikov elektromobilov, ale aj širokú verejnosť. Uskutoční sa v termíne od 4. do 6. septembra 2020 v obchodnom centre Atrium Optima Košice.

Výstavná plocha veľkého nákupného centra dáva dostatok priestoru pre výstavu aktuálnych vozidiel z radov elektromobilov alebo plug-in hybridov a chýbať nebudú tiež stánky rôznych firiem z oblasti elektromobility. Prítomní tu tak budú odborníci, ktorí budú zastrešovať bohatý program prednášok. Zároveň však budú pripravení a plne k dispozícií aj na osobné rozhovory počas celého víkendu. Výstavu najnovších vozidiel doplní siedmimi elektrickými bicyklami predajca Bikere.

Slovenský predajca bicyklov, príslušenstva a hlavne elektrických bicyklov rozšíri skutočne bohatú výstavnú plochu v nákupnom centre Atrium Optima Košice o výkonné elektrické bicykle. Predajňa s e-shopom Bikere má okamžite v ponuke množstvo elektrických, horských ale aj cestných bicyklov rôznych známych a prémiových značiek. Zároveň sa špecializujú na najrôznejšie doplnky, a to od klasického príslušenstva v podobe svetiel, kvalitnejších sedadiel cez gripy, nosiče až po cyklopočítače.

Súvisiacie články

Taktiež tu nájdete kvalitnú výbavu pre každého fanúšika cyklistiky. Na túry si viete vybrať priestranné batohy, kvalitné oblečenie či topánky. K dispozícii sú pochopiteľne aj veľmi dôležité chrániče. Bikere však nie je iba predajca. Ponúkajú komplexné služby v podobe profesionálneho servisu bicyklov, ich poistenia a nechýba možnosť výpožičky. Ak však servis zvládnete aj sami, je možné priamo zakúpiť najrôznejšie komponenty od viacerých výrobcov.

Na akcii Salón elektromobilov 2020 Košice budú vystavené dva elektrobicykle – model Cube Stereo Hybrid 140 HPC SLT 625 29 carbon´n´silver 2020 a Rocky Mountain ALTITUDE POWERPLAY CARBON 50 C2.

Zároveň bude dostupných na vyskúšanie až päť rôznych elektrických bicyklov. Konkrétne ide o modely: Cube Access Hybrid Pro 500 black´n´mint 2020, Cube 20″ Compact Hybrid iridium´n´black 2020, Cube Stereo Hybrid 140 HPC SL 625 29 iridium´n´green 2020, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 625 29 green´n´sharpgreen 2020 a nakoniec RockyMountain ALTITUDE POWERPLAY CARBON 50 C1.

Salón elektromobilov 2020 Košice v skratke

  • Exkluzívne slovenské premiéry elektromobilov uvedených na trh v roku 2020
  • Výstava elektromobilov a plug-in hybridov dostupných na Slovensku
  • Bohatý program plný prednášok, diskusií a dôležitých informácií
  • Testovacie jazdy vybraných modelov elektromobilov a plug-in hybridov
  • Výrobcovia, distribútori a prevádzkovatelia nabíjacích staníc a infraštruktúry priamo na mieste
Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.