Predaje elektromobilu Chevrolet Bolt EV poriadne kolísajú | POROVNANIE

Elektromobil menšieho vzrastu zapadá do kategórie kompaktných mestských vozidiel a tak sa niet čo čudovať, že zaznamenal pomerne veľký úspech. Na americkom trhu sa predalo za minulý rok viac ako 23 000 kusov. Ide pritom o prvý rok produkcie tohto populárneho elektromobilu.

Náš tip
10 ZAUJÍMAVOSTÍ O ÚSPEŠNOM ELEKTROMOBILE CHEVROLET BOLT

Chevrolet Bolt EV a medziročné porovnanie

Koniec roka je aj z pohľadu rôznych zliav pre zákazníkov veľmi lákavý a nasvedčujú tomu aj predaje elektromobilu Chevrolet Bolt EV. Na grafe nižšie si môžete prezrieť mesačný nárast či pokles predajov za posledný rok. Za mesiac december roka 2017 sa predalo na americkom trhu viac ako 3200 kusov. To je pomerne slušný nárast oproti predošlým mesiacom. Január 2018 však už nepriniesol takto pozitívne výsledky. Predalo sa len necelých 1200 kusov spomínaného elektromobilu.

Súvisiacie články
Náš tip
CHEVROLET BOLT PORAZIL TESLU MODEL S 75D V RÁMCI REÁLNEHO DOJAZDU

Hoci ide o poriadny pokles, čo sa týka predajov oproti predošlým mesiacom, toto číslo nemusí automobilka vnímať vyslovene negatívne. Oproti januáru roka 2017 ide totiž o nárast v počte predaných kusov. Nárast činil konkrétne 1,3% a výsledný počet predaných kusov sa zastavil na hodnote 1177 kusov (oproti 1162 kusom v januári roka 2017).

Zdroj: electrek.co

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.