Porsche spája sily s Apple. Taycan dostane Apple Music

Automobilka Porsche dnes oznámila, že pri vývoji elektrického modelu Taycan spolupracovala s americkou spoločnosťou Apple. Toto partnerstvo umožní používateľom streamovať hudbu cez Apple Music v aute pomocou zabudovaného pripojenia na internet.

Streamovanie hudby vo svojich elektromobiloch nedávno priniesla aj Tesla. Tá však využíva spoločnosti Slacker (USA) a Spotify (Európa). Záujemcovia si budú môcť v Taycane priplatiť tri roky integrovaného pripojenia na internet.

Prvý oficiálny záber interiéru Porsche Taycan

 

Klaus Zellmer, generálny riaditeľ Porsche Cars North America povedal, že toto partnerstvo je o dizajne a hodnotách, ktoré obe spoločnosti zdieľajú.

Okrem služby Apple Music dostane Taycan aj Apple CarPlay. V tejto chvíli nie je jasné, či bude v Taycane implementovaný bezdrôtovo alebo cez kábel iPhonu.

„Nevynechali sme to [Apple CarPlay], pretože si myslíme, že je to cenný doplnok v našom celkovom portfóliu,“ povedal Lars Buchwald, riaditeľ predaja, marketingu a operácií divízie Porsche Connect.

Súvisiacie články

U Porsche Taycan vidíme prvýkrát priamo integrovanú službu Apple Music do infotainmentu automobilu.

Porsche Taycan bude mať svetovú premiéru začiatkom septembra a prvé kusy by mali byť dodané zákazníkom do konca tohto roka. Model bude výnimočný tým, že bude schopný udržať najvyšší výkon a opakované šprinty bez obmedzovania, čím prekonáva aj elektromobily od Tesly.

 

 

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.