Harley Davidson chce novými elektrickými motocyklami zaujať mladých

Spoločnosť Harley Davidson pravdepodobne množstvo z vás registruje ako legendárneho výrobcu motocyklov. Základňa samotnej značky však akosi starne a to nie je žiadnym tajomstvom. Generálny riaditeľ spoločnosti Matt Levatich potvrdil, že chcú splniť svoj cieľ, a to konkrétne priniesť prvý elektrický motocykel v roku 2019. Výrobca chce takto osloviť skôr mladších zákazníkov a novú líniu elektrických motocyklov by rád nasmeroval najmä na mestskú úžitkovú prepravu.

Náš tip
VÝROBCA LEGENDÁRNEHO SAMOPALU KALASHNIKOV PREDSTAVIL ELEKTRICKÝ VOJENSKÝ MOTOCYKEL

Harley Davidson a elektrické motocykle?

“Naša budúcnosť musí byť viac o “softvéri.” Nie softvér digitálneho kódu, ale ľudia. Ako myslia, a prečo jazdia, a v skutočnosti možno – prečo nejazdia. Čísla sú jasné a nepodporujú status quo. Celkový počet našich jazdcov musí rásť, aby náš priemysel zostal vitálny. Je to jednoduché, skutočne takto jednoduché.” – hovorí Matt Levatich, CEO spoločnosti Harley Davidson.

Ďalšie informácie o novom elektrickom portfóliu spoločnosti Harley Davidson by sme sa mohli dozvedieť už neskôr v priebehu letných mesiacov. Výrobca by tak mohol byť bližšie na svojej ceste k novému zameraniu na mladšiu zákaznícku základňu, ktorá viac hodnotí užitočnosť a pohodlie aj v meste nad tradičnými decibelmi a chrómom.

Súvisiacie články

“Naďalej vidíme elektrické vozidlá ako obrovskú príležitosť. Tieto motocykle je ľahšie ovládať ako bicykle, hodia sa aj do mesta. Sú vhodné pre generáciu ľudí, ktorí nemajú akúsi mechanickú skúsenosť, a ktorú mali predchádzajúce generácie s manuálnymi prevodmi a spojkami.” – pokračuje CEO spoločnosti Harley Davidson.

Zdroj: electrek.co

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.