Exkluzívne: Tesla spustí na Slovensku mobilný servis. Už hľadá zamestnancov

Tesla plánuje v blízkej dobe spustiť mobilný servis v Českej a Slovenskej republike. Poteší tak nielen všetkých existujúcich majiteľov elektromobilov tejto značky, ale aj tých, ktorí s kúpou Tesly kvôli chýbajúcemu servisu zatiaľ váhali.

Tesla Mobile Service, ako sa služba oficiálne nazýva, je veľmi pohodlný spôsob riešenia servisných úkonov priamo u zákazníka. Mobilný servis dokáže podľa Tesly priamo na mieste vyriešiť až 80% všetkých servisných požiadaviek vrátane troch najčastejších problémov.

To všetko bez toho, aby muselo vozidlo opustiť parkovacie miesto. Tesla si s vami dohodne najvhodnejší čas, napríklad počas toho ako máte auto zaparkované doma či v práci.

Súvisiacie články

Na to aby služba začala plnohodnotne fungovať musí Tesla nájsť vhodných zamestnancov. Tých už aktívne hľadá aj prostredníctvom svojej webstránky.

Požiadavky na technika mobilného servisu, ktorý bude mať na starosti región ČR a SR, sú 3-ročná prax v relevantnom obore, základná znalosť angličtiny, vodičský preukaz a ďalšie. Všetky informácie k pracovnej pozícii ako aj možnosť uchádzať sa o pozíciu nájdete priamo na stránkach Tesly.

Okrem pracovníkov mobilného servisu má aktuálne Tesla otvorené aj ďalšie pracovné pozície pre svoj nový servis v Prahe.

Mohlo by vás zaujímať

Náš tip
Dotácie na kúpu elektromobilov s novinkami: Budú aj na Tesly?
Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.