V Bratislave počas noci vzbĺkol elektromobil. Príčiny sú v štádiu vyšetrovania

Internetom už obletelo zopár správ o vznietení elektromobilu, prevažne však išlo o informácie zo zahraničia a za mimoriadnych situácií. Teraz sa však obdobná udalosť stala už aj na Slovensku. V Bratislave na Antolskej ulici, v noci zo štvrtka na piatok, približne o 00:45 (v tom čase bola na miesto vyslaná hliadka), vzbĺkol kompaktný elektromobil typu BMW i3.

Náš tip
DOSTANE ELEKTRICKÉ BMW I3 NOVÉ BATÉRIE S DOJAZDOM AŽ 350 KILOMETROV?

Príčiny sa vyšetrujú

Podľa informácií, ktoré boli zverejnené na Facebook stránke “Polícia Slovenskej republiky,” na miesto nehody boli okrem policajných zložiek privolané aj zložky Hasičského a záchranného zboru. Tie následne vzniknutý požiar uhasili. Dobrou správou ostáva snáď len fakt, že pri tomto vznietení vozidla nedošlo k žiadnemu zraneniu osôb. Aktuálne nie je vylúčené ani cudzie zavinenie, avšak príčiny a okolnosti požiaru sú stále predmetom vyšetrovania. Požiarom vznikla na danom elektromobile škoda vo výške približne 55 000 eur.

Súvisiacie články

Stala sa podobná udalosť už aj vo vašom okolí? Čo mohlo byť podľa vás príčinou požiaru v prípade tohto elektromobilu? Vaše otázky a postrehy nám môžete napísať do diskusie pod článkom.

Zdroj: Facebook (Polícia Slovenskej republiky)


Už Vám nič neujde!

Prihláste sa na odber noviniek súvisiacich s týmto vozidlom

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.