BMW na 88. Medzinárodnom autosalóne v Ženeve. Nebude chýbať ani i8 Roadster!

Nemecká spoločnosť BMW pripravuje množstvo noviniek v rámci svojho portfólia. Tešiť sa môžeme na svetovú premiéru nového modelu BMW X4, výstavnú premiéru modelu BMW X2, európsku premiéru nového modelu BMW M3 CS a európsku výstavnú premiéru nových modelov BMW radu 2 Active Tourer a BMW radu 2 Gran Tourer. Poďme sa však bližšie pozrieť na elektrifikované novinky smerujúce na autosalón!

Náš tip
BMW ZVEREJNILO OFICIÁLNY CENNÍK PRE NOVÝ MODEL I8 ROADSTER!

Model i8 Roadster a mnoho ďalšieho

Európska výstavná premiéra nových plug-in hybridných modelov BMW i8 Roadster (kombinovaná spotreba paliva: 2,1 l/100 km; kombinovaná spotreba energie: 14,5 kWh/100 km; kombinované emisie CO2: 46 g/km) a BMW i8 Coupé (kombinovaná spotreba paliva: 1,9 l/100 km; kombinovaná spotreba energie: 14,0 kWh/100 km; kombinované emisie CO2: 42 g/km).

“Podmanivá príťažlivosť priekopníckeho a najúspešnejšieho nabíjateľného plug-in hybridného športového vozidla dostupná už aj s otvorenou strechou; model BMW i8 Roadster so špeciálne nastaveným podvozkom, krídlovými dverami, rámom čelného okna vyrobeným z plastu zosilneného uhlíkovými vláknami a elektricky ovládanou mäkkou plátennou strechou; oba modely poháňa vylepšená technológia BMW eDrive s vyššou dynamikou a s intenzívnejším zážitkom z elektrickej jazdy.” – popisuje kľúčové vlastnosti spoločnosť BMW.

Súvisiacie články

BMW i má za sebou viacero úspešných rekordov: značky BMW i, BMW iPerformance a MINI predali v roku 2017 viac ako 100 000 vozidiel s čisto elektrickým alebo nabíjateľným plug-in hybridným pohonom; BMW i patrí medzi globálnych lídrov v oblasti elektrickej mobility.

Spoločnosť BMW Group vedie európsky rebríček elektrifikovaných vozidiel s 21-percentným trhovým podielom. BMW Group patrí s 10-percentným celosvetovým trhovým podielom ku globálnym lídrom. Značke BMW i patrí popredná pozícia úspešného systémového dodávateľa a poskytovateľa služieb mobility v rámci celej sféry elektrickej mobility.

Zdroj: tlačová správa

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.