Elektrické Audi e-tron quattro dostane “Boost Mode.” Krátkodobý nárast výkonu?

Krátkodobý nárast výkonu sme tu už mali aj v prípade konkurenčných elektrických vozidiel. Svoj režim pre nárast výkonu pripravuje aj automobilka Audi. Tento režim by mal priniesť nárast výkonu po dobu 8 sekúnd, pričom v tomto režime bude možné zrýchliť z nuly na stovku za dobu pod šesť sekúnd. Režim bude navyše možné aj opakovať.

Náš tip
ELEKTRICKÉ AUDI E-TRON QUATTRO PRÍDE 17. SEPTEMBRA! VÝROBCA VTEDY SPUSTÍ AJ REZERVÁCIE
Náš tip
NEMECKÉ AUDI LÁKA NA PRIPRAVOVANÝ ELEKTRICKÝ SUPERŠPORT POD ZNAČKOU E-TRON

Audi e-tron quattro | “Boost Mode”

“Týmto spôsobom umožňíme vozidlu zrýchliť z režimu státia až po elektronicky obmedzenú maximálnu rýchlosť 200 km/h niekoľkokrát za sebou bez straty energie.”  – vyjadril sa nemecký výrobca.

Vo svojej štandardnom výkonnostnom režime by malo nové elektrické Audi ponúknuť výkon na úrovni 265 kW a krútiaci moment na hodnote 561 Nm. Čoraz viac informácií prichádza o tomto novom elektromobile, ktoré by malo byť oficiálne predstavené už na budúci mesiac. Do výroby by sa mal elektromobil dostať už koncom tohto roka.

Súvisiacie články

“Posunutím z režimu pohonu D na S a úplným stlačením pravého pedálu môže vodič aktivovať “boost režim.” Je k dispozícii na osem sekúnd. V tomto prípade produkuje vozidlo až 300 kW výkonu a krútiaci moment 664 Nm.”

Zdroj: electrek.co


Už Vám nič neujde!

Prihláste sa na odber noviniek súvisiacich s týmto vozidlom

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.