Pozrite si 30 minút plne autonómnej jazdy s FSD Beta v Tesla Model 3

Zdroj: Cleantechnica

Takmer pred týždňom Tesla vypustila pre vybraných majiteľov očakávanú betu plne autonómneho režimu. Z Full-Self Driving Beta sme už mohli vidieť viacero videí, no najnovšie sa na YouTube objavil záznam z až 30-minút dlhej jazdy v Tesla Model 3.

Hneď po vydaní minulý týždeň vo štvrtok sme vám priniesli prvý článok, v ktorom sme zhrnuli prvé videá s autonómnou jazdou vozidiel Tesla. Doteraz sme mohli vidieť iba krátke videá, najviac s niekoľko minútovou jazdou, no teraz tu máme video z konštantnej, viac ako 30 minútovej jazdy. Ako túto jazdu autopilot zvládol si môžete pozrieť nižšie.

Súvisiacie články

Tesla už stihla vydať aj prvú aktualizáciu, ktorá prináša vylepšenia FSD softvéru. Zároveň sa zdá, že z každej jazdy zbiera obrovské množstvo dát. Na Twitteri sa totiž objavila správa, že vozidlo počas jazdy uploaduje rýchlosťou až 22,8 Mb/s. Za jeden deň testovania nahralo až 3,9 GB dát.

 


Už Vám nič neujde!

Prihláste sa na odber noviniek súvisiacich s týmto vozidlom

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.