Volkswagen ID.6 zachytený na nových fotografiách

Volkswagen sa do produkcie elektrických modelov púšťa vo veľkom. Už čoskoro môžeme čakať prvé modely ID.3 aj na našich cestách, pričom koncom septembra bude naplno predstavený aj model ID.4. V rakúskych alpách sa však už podarilo zachytiť testovaciu verziu SUV modelu Volkswagen s označením ID.6.

O Volkswagen ID.6 zatiaľ nemáme veľa informácií, no s istotou ide o ďalší elektromobil postavený na modulárnej elektrickej platforme MEB. Koncept elektrického SUV nám nemecká automobilka predstavila ešte minulý rok. Vtedy spomenula aj predpokladané parametre – výkon 225 kW a batéria s kapacitou 82 kWh, ktorá by mala postačovať pre WLTP dojazd 450 kilometrov.

Súvisiacie články

Na záberoch zachytených v Rakúsku je vidieť výraznú kamufláž najmä vpredu a vzadu. Prvé dva pred-produkčné modely ID.6 boli vyrobené v Číne ešte v júni, pričom sériová výroba by mala začať v priebehu budúceho roka.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.