Elon Musk naznačil ďalší nový elektromobil od Tesly

Nie je tomu tak dávno, čo sa začala vyrábať novinka Tesla Model 3. 26. októbra sa Tesla chystá predstaviť elektrický ťahač Tesla Semi a vo vývoji je aj kompaktné SUV Tesla Model Y. No a aby toho nebolo málo, Elon Musk teraz naznačil príchod ďalšieho elektromobilu značky. Ide o elektrický pickup, ktorý má byť “mini verziou” Tesly Semi.

O tom, že spoločnosť Tesla má v pláne vyrábať elektrický pickup, ktorý by mohol niesť označenie Tesla Model P, sa vie už od zverejnia tzv. Master plánu Elona Muska. Naposledy sa k nemu Musk vyjadril v apríli tohto roka, kedy povedal, že bude odhalený do 18 až 24 mesiacov.

Súvisiacie články

Aktuálne reagoval na dotaz fanúšika ohľadom dostupnosti elektrického pickupu slovami: “Čo ak sme urobili mini verziu Tesla Semi?”. Čo si však máme pod tým predstaviť? Odpoveď by mohla naznačovať, že Tesla Pickup by mohol zdieľať spoločnú techniku s ťahačom Tesla Semi. V rámci odhalenia elektrického ťahača sa Elon Musk taktiež vyjadril, že toto predstavenie nebude možno len o Tesle Semi. Že by sme sa tak dočkali aj odhalenia (aspoň) dizajnovej koncepcie pickupu?

Náš tip
Elon Musk mení stratégiu v prípade Tesly Model Y. Na trh príde zrejme skôr
Tesla Pickup truck (Model P?) – neoficiálny render. Zdroj: evnetwork.com

Zdroj: electrek.co


Už Vám nič neujde!

Prihláste sa na odber noviniek súvisiacich s týmto vozidlom

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.