Salón elektromobilov 2021 Bratislava: Vyhrajte elektromobil Citroën ë-C4 na víkend

Elektromobil Citroën ëC4 | Zdroj: Citroën

Citroën ë-C4

Importér vozidiel Citroën, firma C Automobil Import s.r.o, prinesie na akciu Salón Elektromobilov 2021 Bratislava plne elektrickú novinku Citroën ë-C4. Vozidlo bude vystavené v exteriéri pred nákupným centrom Bory Mall, kde zároveň bude na vás čakať, spolu s ostatnými modelmi automobilky na testovacie jazdy. Elektromobil Citroën ë-C4 patrí medzi čerstvé novinky značky. Postavený je na novej platforme koncernu PSA Group, vďaka čomu prináša veľmi zaujímavé parametre.

Citroën ë-C4 je elektromobil vhodný na každodenné vozenie, a to aj vďaka solídnemu elektrickému dojazdu. Vozidlo má v podvozku osadenú batériu s využiteľnou kapacitou 45 kWh, ktorá dokáže dodávať energiu elektromotoru na približne 300 kilometrov dlhej trase. Dojazd modelu Citroën ë-C4 je podľa normy WLTP do 350 kilometrov, v závislosti od vášho štýlu jazdy a podmienok na ceste. Takýto dojazd bez problémov postačuje na bežný presun po meste a blízkom okolí, no vďaka rýchlemu nabíjaniu nie sú problém ani dlhšie cesty.

Vozidlo je možné nabíjať striedavým prúdom, so vstavanou palubnou nabíjačku, maximálnym výkonom 11 kW. Takéto nabíjanie je vhodné pri dlhšom státí, teda aj doma. Za približne 4 hodiny dokážete takto nabiť plne vybitú batériu na 100 percent kapacity. Samozrejmosťou je rýchle nabíjanie, ktoré je tu dostupné s výkonom až 100 kW. Vďaka tomu sa batéria vozidla dokáže nabiť z 10 na 80 percent za menej ako 30 minút, čo je veľmi dobré. Citroën ë-C4 bol vyvíjaný s dôrazom na optimálne parametre, komfort a dostupnú cenu.

Vyhrajte Citroën ë-C4 na víkend

Či je Citroën ë-C4 vhodné auto aj pre vás si možno budete môcť sami vyskúšať. Dealer vozidiel Citroën, firma C Automobil Import s.r.o, dala do súťaže elektromobil Citroën ë-C4 na víkend. Stačí za bezplatne zaregistrovať na Salón Elektromobilov 2021 Bratislava a budete automaticky zaradení do losovania.

Salón Elektromobilov 2021 Bratislava

Akcia Salón Elektromobilov 2021 Bratislava je špecializovaná výstava elektromobilov a plug-in hybridov, ktorá dáva priestor najnovším elektrifikovaným vozidlám, súvisiacim technológiám a odborným prednáškam. Zaujímavá je určite nielen pre fanúšikov elektromobilov, ale aj pre širokú verejnosť, ktorá sa chce dozvedieť viac informácií o nastupujúcom trende e-mobility. Akcia sa uskutoční v termíne od 25. do 27. júna 2021 v obchodnom centre Bory Mall.

Súvisiacie články

Salón elektromobilov 2021 v skratke

  • Výstava elektromobilov a plug-in hybridov dostupných na Slovensku
  • Exkluzívne slovenské premiéry elektromobilov uvedených na trh v roku 2021
  • Výrobcovia, distribútori a prevádzkovatelia nabíjacích staníc a infraštruktúry
  • Bohatý program plný prednášok, diskusií a dôležitých informácií

Všetky potrebné informácie o výstave Salón elektromobilov 2021 budú postupne pribúdať na stránkach e-salon.sk a mojelektromobil.sk, ako aj na sociálnych sieťach Facebook a Instagram.

 

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.