Salón elektromobilov 2020: Zajazdite si na elektromobile Tesla Model 3!

Po sérii stretnutí Smart Roadshow 2019 prichádza najväčšia špecializovaná výstava elektromobilov na Slovensku. Salón elektromobilov 2020 bude prebiehať od piatka 24. januára 2020 do nedele 26. januára 2020 v obchodnom centre Bory Mall v Bratislave.

Salón elektromobilov 2020 v skratke

  • Výstava elektromobilov a plug-in hybridov dostupných na Slovensku
  • Exkluzívne slovenské premiéry elektromobilov uvedených na trh v roku 2020
  • Výrobcovia, distribútori a prevádzkovatelia nabíjacích staníc a infraštruktúry
  • Bohatý program plný prednášok, diskusií a dôležitých informácií
  • >>> Registrácia na salón zadarmo <<<

Tesla Model 3: Nová éra elektromobility

Po úspechoch elektromobilov Tesla Model S a Tesla Model X sa pozornosť celého sveta upriamila na novinku – Tesla Model 3. Tá má byť dostupnejšou verziou prémiového sedanu a SUV a priniesť esenciu a to najdôležitejšie z predchádzajúcich modelov do nižšej triedy. Stále je to však plnohodnotná Tesla, vrátane pokročilého autopilota, obrovskej stredovej konzoly, minimalistického dizajnu a fantastického dojazdu.

Vyskúšajte si Tesla Model 3 aj v Bratislave!

Chceli by ste sa povoziť v Tesle Model 3? Počas výstavy Salón elektromobilov 2020 na to budete mať skvelú príležitosť vďaka partnerovi DriveTesla.sk. Spoplatnenú jazdu sprostredkuje portál NaTesle.sk, kde si môžete vybrať dĺžku a termín jazdy a zajazdiť si tak budete môcť priamo počas konania Salónu elektromobilov 2020, kedy budete v Bratislave.

Súťaž o 5 x polhodinovú jazdu na Tesla Model 3

DriveTesla.sk ako partner výstavy Salón elektromobilov 2020 do sútaže venoval päť poukazov na zážitkovú jazdu na elektromobile Tesla Model 3 Performance. Päť šťastlivcov z radu registrovaných účastníkov výstavy tak bude mať možnosť na vlastnej koži okúsiť elektromobilitu a získa nezabudnuteľný zážitok.

Súvisiacie články

Registrácia, program a podrobnosti

Všetky potrebné informácie o výstave Salón elektromobilov 2020 budú postupne pribúdať na stránkach e-salon.sk a mojelektromobil.sk, ako aj na sociálnych sieťach Facebook a Instagram.

Bezplatná registrácia na podujatie už prebieha. Jej absolvovaním budete zaradení do žrebovania o viaceré výhry, pričom na výstave automaticky, ako darček, získate Kalendár elektromobilov pre rok 2020.

Kompletný program podujatia nájdete na oficiálnej stránke e-salon.sk v sekcii Program, prípadne v tomto článku.

 

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.