Toto je plug-in hybridný McLaren P1 GT v akcii! | VIDEO

Zo záberov z udalosti GoodWood – Festival of Speed si môžeme užiť pohľad na mnoho špeciálnych automobilov. Medzi ne nepochybne patria aj športové kúsky luxusných značiek, ktoré sa navyše začínajú objavovať aj vo svojej plug-in hybridnej verzii. Jedným z takých kúskov je rozhodne aj McLaren P1 GT Lanzante vo svojej plug-in hybridnej verzii, ktorého jazdu sa podarilo zachytiť aj priamo na videu.

Náš tip
AUTOMOBILKA MCLAREN TESTUJE SVOJ PLNE ELEKTRICKÝ SUPERŠPORT

McLaren P1 GT

Športový model McLaren P1 GT Lanzante sa dočkal aj nejakých tých dizajnových, ale najmä aerodynamických resp. funkčných zmien. Samotné šasi ako aj dlhšia zadná časť rozhodne prispejú k lepším výkonom na trati. Pohonná jednotka je zahalená rúškom tajomstva. Ak však predpokladáme, že vozidlo vychádza z modelu P1 GTR, pravdepodobne sa bude pod kapotou nachádzať osemvalcový 3,8 litrový biturbo motor spolu so spomínanou hybridnou technológiou. O výkon by tak rozhodne malo byť postarané a dočkať by sme sa mali minimálne 735 kW resp. 986 konských síl, ako v prípade pôvodného modelu, z ktorého P1 GT vychádza.

Súvisiacie články

Jazdný zážitok a lákavé krivky vozidla si môžete takisto prezrieť na videu vyššie. Páči sa vám elektrifikácia aj na poli luxusných či športových vozidiel? Prijali by ste si elektrické športové kúsky aj v dostupnejšom prevedení? Vaše otázky a postrehy nám môžete napísať do diskusie pod článkom.

Zdroj: insideevs.com

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.