Nabíjačka Tesla Supercharger je už aj v Maďarsku! V Győri

Nabíjačky Tesla Supercharger sa stali synonymom pre nabíjanie vybraných modelov elektromobilov. Teraz prichádza prvá aj k našim maďarským susedom. Ďalšia nabíjačka Tesla na území Maďarska je už na pláne.

Prvá nabíjačka Tesla na území Maďarska sa nachádza v blízkosti diaľnice M1 pri Győri. Nabíjačka bola spustená do prevádzky bez ovácií, slávností alebo strihania pásky, v súčasnosti už je možné nabíjať podporované elektromobily aj na tomto mieste.

Tesla Supercharger v Maďarsku

Nabíjačka Tesla Supercharger je schopná nabíjať súčasne až 4 elektromobily s celkovým výkonom až 120 kW. Nechýba tradičný dizajnový jazyk nabíjačiek Tesla Supercharger, na aký ste určite boli zvyknutý aj z iných zahraničných obrázkov. Na fotografii nižšie si môžete novú nabíjačku na území Maďarska prezrieť bližšie.

Náš tip
TESLA OTVORILA PÔSOBIVÝ SUPERCHARGER S ODDYCHOVOU ZÓNOU, GASTRO SLUŽBAMI, DETSKÝM KÚTIKOM A MERCH-SHOPOM

Súvisiacie články

V súčasnosti je už k dispozícii aj ďalšia nabíjačka Tesla Supercharger. Mala by sa nachádzať v blízkosti obce Sormás v Zalianskej župe a to konkrétne v blízkosti István Parkhotel. Aktuálne však nepoznáme finálny počet nabíjacích staníc a ďalšie informácie o druhej Tesla nabíjačke v Maďarsku.

Aktualizované (27.12.2017): Momentálne je už v prevádzke aj druhá nabíjačka Tesla Supercharger v blízkosti obce Sormás v Zalianskej župe v Maďarsku.

Zdroj (maďarsky): villanyautosok.hu

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.