Automobilka Tesla vylepší interiéry svojich elektromobilov Model S a Model X

Automobilka pomalými krokmi stále vylepšuje exteriér, interiér a aj softvérovú výbavu svojich elektromobilov. Teraz sa ale chystá niečo veľké. Interiér Modelu S a Modelu X bude pravdepodobne kompletne prekopaný a stať by sa tak malo už v najbližšom roku. Malo by tak ísť už v priebehu 6 rokov o tretiu generáciu Modelu S.  Len pred troma rokmi vyrábala Tesla len jedno vozidlo, teraz vyrába tri, pričom každé z nich je dôležité. Automobilka sa tak stáva plnohodnotnou a dokáže vyrábať veľké objemy vozidiel.

Súvisiacie články
Náš tip
TESLA OPÄŤ ŠOKUJE. MODEL X POTIAHOL EXTRÉMNE ŤAŽKÝ BOEING 787 | VIDEO

Interiér podobný Modelu 3

Do roku 2021 plánuje obnoviť interiér Modelov S a X, pričom v tom čase má stále ísť o vlajkové lode spoločnosti. Nový interiér by sa mal viac podobať na futuristický, no jednoduchý interiér Modelu 3. Bude mať však niekoľko zaujímavých prvotriednych prvkov a samozrejme sa nezabudne na prémiové materiály. Hlavným dôvodom je vraj zníženie nákladov na výrobu a zvýšenie marže na tieto dva modely. Viac informácií zatiaľ bohužiaľ nemáme, Tesla sa zatiaľ nevyjadrila.

Zdroj: electrek.co

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.