Kia Ceed 2018 by mala prísť aj vo svojej plug-in hybrid verzii!

Skvelá správa prichádza pre všetkých fanúšikov plug-in hybridných modelov Kia. Nová Kia Ceed, ktorá sa bude vyrábať aj na Slovensku by mala podľa slov výrobcu prísť aj vo svojej plug-in hybridnej verzii. Pripravovaný model by mal využívať mild hybridnú sústavu, ktorá bude spätá spolu so 48-voltovou elektrickou sústavou.

Náš tip
KIA PREDSTAVILA ELEKTRICKÚ VERZIU SVOJHO SUV NIRO! | CES 2018 + FOTO

Kia Ceed a plug-in hybrid?

Kia si pochvaľuje predaje elektrifikovaného modelu Soul a do Európy tak chce priniesť aj ďalší rozvoj svojej technológie. Okrem toho však výrobca pripravuje aj ďalšie novinky. 5-dverovú verziu a tiež verziu “Wagon” v rámci modelového radu Kia Ceed 2018 by mal výrobca oficiálne predstaviť aj na autosalóne v Ženeve a to už 6. marca 2018.

Súvisiacie články

Novej hybridnej verzie modelu Kia Ceed by sme sa mali dočkať už budúci rok. Za tento krok naozaj chválime, žiaľ plne elektrickej verzie sa podľa slov výrobcu v rámci tohto modelu nedočkáme. Výroba novej generácie modelu Kia Ceed by mala prebiehať v spomínanom závode v Žiline na Slovensku a to po boku modelov Venga a Sportage.

Zdroj: europe.autonews.com

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.