Holandská Tesla najazdila neuveriteľných 900-tisíc kilometrov. Prejde milión ešte tento rok?

Majiteľ Tesiela a známy nemecký elektromobilista Hansjörg Gemmingen dosiahol obrovský míľnik na svojom sedane Tesla Model S. Hansjörg je známy tým, že rekordnú vzdialenosť prešiel aj na prvej generácii Tesle Roadster prvej generácie – 620 000 km.

Hansjörg Gemmingen po prekonaní 600-tisíc km na Tesle Roadster

Gemmingen teraz na svojom Modeli S dosiahol číslo 900 000 km (559 350 míľ). Údajne na svojom sedane už raz vymieňal batériu. Tesla ponúka na batériu záruku 8 rokov a neobmedzený počet najazdených kilometrov, takže tento majiteľ podľa všetkého menil batériu v rámci záruky. Aj v tomto prípade je to pozoruhodná vzdialenosť pre akékoľlvek auto, špeciálne pre elektromobil. Máloktorý spaľovací automobil by prešiel podobnú vzdialenosť bez výmeny motora.

Súvisiacie články

Rebríček Tesla High Mileage Leaderboard zoraduje majiteľov Tesiel z najvyšším počtom najazdených kilometrov na Tesle. Hansjörg Gemmingen obsadzuje dve z troch najlepších pozícií v rebríčku.

  1. Tesla Model S P85 – 900 000 km
  2. Tesla Roadster (2010 R80) – 620 000 km
  3. Model Tesla X 90D – 598 282 km
  4. Tesla Model 3 LR RWD – 115 578 km

V rebríčku nižšie môžeme vidieť, že majitelia Tesiel Model 3 si svoje elektromobily neužívajú o nič menej a že už na nich takisto najazdili poriadnu dávku kilometrov.

 


Už Vám nič neujde!

Prihláste sa na odber noviniek súvisiacich s týmto vozidlom

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.