Nissan Leaf 2018: Pozrite si fotografie e-taxíkov e.Alpha v Martine | FOTO

Oficiálne predstavenie nových elektrických vozidiel, ktoré budú v budúcnosti slúžiť ako martinské elektrické taxíky sa uskutočnilo v piatok, 29. júna 2018 v popoludňajších hodinách v Habanero Steak Pube v Martine. K dispozícii boli tri elektromobily Nissan Leaf 2018, ktoré si záujemcovia mohli prezrieť z interiéru, ako aj exteriéru. Nechýbali ani prvé testovacie jazdy so zákazníkmi a fanúšikmi elektro mobility. Fotografie z oficiálneho predstavenia elektrických taxíkov e.Alpha si môžete prezrieť v našej galérii fotografií nižšie.

 

Súvisiacie články
Oficiálne predstavenie elektrických taxíkov e.Alpha sa uskutočnilo v piatok, 29.6.2018 v Habanero Steak Pube v Martine.

e.Alpha | Elektrické taxíky

Podľa dostupných informácií už taxislužba e.Alpha čaká na posledné povolenia k prevádzke samotnej služby. Objednávka taxíkov zákazníkom by mala byť pravdepodobne uskutočnená prostredníctvom populárnej platformy HOPIN. Vozidlá, ktoré bude taxislužba využívať sú vybavené 110 kW pohonnou jednotkou, ktorá je spriahnutá s akumulátorom o kapacite 40 kWh. Podľa prvých testov taxi služby by mali mať autá dojazd približne 250 kilometrov, čo je dostatočný dojazd na celý deň.

Galéria fotografií

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.