Takto to vyzeralo na odbornej konferencii eFleetDay 2023 Truck&Bus | FOTOgaléria

Odborná konferencia eFleet Day 2023 svoje brány pod taktovkou Slovenskej asociácie pre elektromobilitu (SEVA) a portálu MojElektromobil.sk otvorila 17. októbra 2023 v priestoroch rezortu x-bionic® sphere, Šamorín. Venovala sa elektromobilite a jej postaveniu v segmentoch nákladnej a hromadnej dopravy so všetkým, čo k tomu patrí.

Okrem zástupcov najznámejších automobiliek Daimler Truck & Bus, SCANIA, MAN, Volvo a Renault Trucks, finančnej inštitúcie ČSOB Leasing, logistického odborníka DB Schenker a prevádzkovateľov nabíjacej infraštruktúry ZSE Drive, Greenway, ejoin a Siemens, ktorí sa spomínaným oblastiam aktívne venujú, nechýbali ani zástupcovia odboru strategických investícií a nadnárodných programov MIRRI, SAD Poprad či startup tirn technology zameraný na plánovanie efektívnej a spoľahlivej prevádzky bezemisných autobusov.

Počas celého dňa súbežne s odbornými prezentáciami a diskusiami prebiehala výstava elektrických nákladných vozidiel značiek Scania, Volvo Trucks, Renault Trucks, Mercedes-Benz Trucks a Volkswagen Úžitkové vozidlá, a tiež testovacie jazdy na vybraných vozidlách.

Na podujatí eFleetDay 2023 Truck&Bus v Šamoríne sa predstavili najzaujímavejšie koncepty elektrifikácie nákladnej a autobusovej dopravy, ktoré majú potenciál už v blízkej budúcnosti prispieť k zásadnému zníženiu emisií z dopravy nielen na Slovensku, ale v rámci celej Európy.

Top témy konferencie

  • Plánovanie flotily elektrických autobusov a ich nabíjanie
  • Riešenia pre elektrickú nákladnú dopravu – vozidlá, nabíjanie a užívatelia
  • Dotácie pre elektrické autobusy: ako na to
  • Ako bezemisné vozidlá zavádzať do flotily a financovať

Konferencia je už úspešne za nami a tešíme sa z bohatej účasti, ale aj z nových informácií, ktoré sme počas eFleetDay 2023 Truck&Bus odovzdali aj získali. Pozrite sa spolu s nami na fotogalériu, ktorá ukazuje, ako to celé vyzeralo.

FOTOgaléria z eFleet Day 2023 Truck&Bus

Scania

ZSE Drive

Mercedes-Benz Trucks

Mercedes-Benz eCitaro počas konferencie eFleet Day 2023 Truck&Bus

Fuso

ČSOB Leasing

GreenWay

Súvisiacie články

Volvo

Renault Trucks

Nexten

ejoin

Volkswagen Úžitkové vozidlá

MAN

Siemens

tirn technology

 

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.