Cupra odhaľuje elektrické SUV pred debutom vo Frankfurte

CUPRA, výkonná divízia automobilky SEAT (skupina Volkswagen), ukázala koncept elektrického SUV. CUPRA A-SUVe bude štvordverový crossover s „telom SUV a elegantnými líniami športového kupé“. Teaser ukazuje zadnú a strešnú líniu automobilu, ako môžete vidieť nižšie. Seat prednedávnom ukázal aj krátke video tohto SUV.

“Exteriér vozidla spája jedinečnosť a sofistikovanosť, ktorá tomuto segmentu dodáva športové krivky a nový druh energie. Predná časť vozidla je vyvážená z estetického a aerodynamického hľadiska, každý prieduch poskytuje efektívnosť. Jeho elektrická osobnosť je zvýraznená podsvieteným logom CUPRA, ktoré je umiestnené nízko a poskytuje ohnisko pre oči.”

Súvisiacie články

Spoločnosť SEAT tento rok predstavila niekoľko elektrických vozidiel, vrátane mini modelu Mii Electric a elektrického hatchbacku el-Born na platforme MEB od spoločnosti Volkswagen.

SEAT oznámil začiatkom tohto roka, že do roku 2021 uvedie na trh šesť elektrických modelov.

 

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.