Tesla dočasne pozastavila objednávky na Model 3 Long Range

Foto: Radovan Hlôška

Spoločnosť Tesla sa rozhodla pre rázny krok. Tým je zastavenie objednávok na automobil Tesla Model 3 Long Range. Platí to pre Spojené štáty americké a Kanadu. Na samotných stránkach je tlačidlo na vytvorenie objednávky sivé s popisom “Dostupné v roku 2023”. Prečo sa tak známa automobilka rozhodla? Informácie prináša portál InsideEVs.

Tesla Model 3 Long Range bude k dispozícii opäť v budúcom roku

Pred stiahnutím z predaja sa Model 3 Long Range predával za 57 990 amerických dolárov s možným dodaním v poslednej štvrtine roka 2022, respektíve na začiatku toho budúceho v závislosti na konfigurácii. Momentálne je tak na výber základná Tesla Model 3 a Tesla Model 3 Performance. Variant s označením Long Range sa má vrátiť do predaja počas budúceho roka.

Súvisiacie články
Tesla Model 3 SR+ | Foto: Radovan Hlôška

Elon Musk na situáciu zareagoval odpoveďou, že čakacia doba na tento model je príliš dlhá a predaj sa spustí akonáhle bude možné vyhovieť dopytu. Spomenieme, že ak si napríklad objednáte Teslu Model Y, dočkáte sa jej niekedy v polovici roka 2023. Iba čas odpovie na otázku, kedy bude možné rýchlejšie plniť dodávky nových elektromobilov značky Tesla.


Už Vám nič neujde!

Prihláste sa na odber noviniek súvisiacich s týmto vozidlom

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.