Tesla sprístupní svoj bezpečnostný softvér aj iným automobilkám

Riaditeľ automobilky Tesla, Elon Musk zvažuje možnosť pužívania bezpečnostného softvéru automobilky aj inými výrobcami vozidiel. Vyhlásenie urobil, ako inak, pomocou svojho účtu na Twitteri, z ktorého sme sa už neraz dozvedeli zaujímavé novinky a sľuby, ktoré boli neskôr aj splnené. Vo svojom tweete taktiež poďakoval Defconu za pomoc urobiť SpaceX a Teslu bezpečnejšími. Softvér má byť dôležitý pre bezpečnosť a autonómnu jazdu v budúcnosti.

Náš tip
NOVÝ SOFTVÉR PRE TESLU MODEL 3 PRINÁŠA ZAUJÍMAVÉ FUNKCIE

Súvisiacie články

Pekné gesto od Tesly

Je však nejasné či ostatné automobilky túto možnosť príjmu a softvér využijú. Musk hovorí, že niekoľko otázok od konkurentov už dostali, takže uvidíme, ako to bude pokračovať ďalej. Autonómne vozidlá sú stále vo vývoji a je otázkou času či pôjdu automobilky spolu jednou cestou a budú pracovať na jednotnom riešení alebo sa rozhodnú ísť každá svojím smerom. V každom prípade je to pekné gesto od Tesly.

Zdroj: insideevs.com

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.