SEVA spustila podcast o elektromobilite

Slovenská asociácia pre elektromobilitu (SEVA) predstavila svoj nový projekt – podcast o elektromobilite pod názvom Na plný prúd.

Ide o prvý slovenský podcast špecializovaný na tému elektromobility. Moderuje ho Patrik Križanský, riaditeľ asociácie.

“Dlhšie sme rozmýšľali nad spôsobom, akým by sme mohli o elektromobilite hovoriť nielen s komunitou ľudí, ktorí vedia, čo to je, ale aj s tými, ktorých sa táto téma bude týkať o 2 či 5 rokov. Vidíme, že sa téma začína čoraz viac spomínať v médiách a začína o nej diskutovať aj verejnosť. Samozrejme, ako o každej novinke o téme tiež koluje veľa mýtov. Rozhodli sme sa preto vytvoriť priestor, v ktorom sa týmto všetkým informáciám, ale aj praktickým radám budeme môcť venovať. Podcasty sú dnes veľmi populárne, ľahko dostupné a nám umožňujú spojiť otázky laikov a odpovede odborníkov v príjemnom, krátkom formáte, ktorý si môžete vypočuť na ceste do práce, pri domácich prácach, venčení alebo počas obedovej prestávky.”

Súvisiacie články

V jednotlivých epizódach budú vysvetľovať, ako fungujú elektrické autá, aká infraštruktúra je k nim potrebná či ako fungujú batérie. Budú sa snažiť objasňovať aj rôzne mýty a fakty o tomto novom spôsobe ekologickej dopravy. Tento podcast je určený nielen pre informovanejších nadšencov elektromobility, ale aj pre úplných začiatočníkov, ktorí majú záujem sa o takejto forme dopravy dozvedieť viac. Ambíciou je však prinášať aj epizódy, ktoré budú viac rozoberať informácie zamerané na celkový systém mobility a s ňou súvisiace trendy v EÚ a vo svete.

Úvodnú epizódu podcastu Na plný prúd si môžete vypočuť na podcastových platformách ako Soundcloud, Spotify, Anchor či Google Podcasts.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.