Prichádzajú nové obrázky pripravovaného elektromobilu Fisker Emotion!

Henrik Fisker, tvorca projektu pripravovaného elektromobilu Fisker Emotion, zverejnil prostredníctvom sociálnej siete Twitter ďalšie obrázky.

Stále nie je známe, kedy dostane tento projekt do výroby resp. kedy bude k dispozícii aj pre koncových zákazníkov. Viac informácií bude k dispozícii už v priebehu výstavy CES 2018. Prvý koncept pripravovaného elektromobilu sme mohli zahliadnuť dávnejšie a predbežné objednávky boli spustené už v priebehu minulého leta.

Náš tip
FISKER EMOTION ZAŽIJE DEBUT 9. JANUÁRA. ĎALŠÍ ELEKTROMOBIL OD FISKERU MÁ STÁŤ 34 000 $ 27

Fisker Emotion

Nové obrázky prinášajú zábery z viacerých uhlov a tiež akúsi očakávanú finálnu podobu elektromobilu Fisker Emotion. Dizajnová línia, estetika či istá forma luxusu boli stále prítomné aj v konceptoch elektromobilov z dielne Henrika Fiskera. Samotné vozidlo Fisker Emiton bude oficiálne predstavené už 9. januára 2018 na výstave CES 2018 v americkom Las Vegas. Okrem oficiálneho predstavenia budú známe aj špecifikácie elektromobilu a ďalšie informácie, ktoré sme nemali možnosť získať z predošlých únikov.

Súvisiacie články

Páči sa vám pripravovaný elektromobil Fisker Emotion z dielne Henrika Fiskera? Čo by ste očakávali v rámci výbavy pripravovaného elektromobilu? Vaše otázky a postrehy nám môžete napísať do diskusie pod článkom.

Zdroj: electrek.co


Už Vám nič neujde!

Prihláste sa na odber noviniek súvisiacich s týmto vozidlom

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.