Peugeot Instinct: Plug-in hybridný koncept s autonómnym riadením

Futuristické koncepty sú veľmi atraktívnym spestrením portfólia každého výrobcu automobilov. Peugeot Instinct to znovu dokazuje a umožňuje nám pozrieť sa na to, ako si Francúzi predstavujú futuristické auto.

Auto je v prvom rade autonómne vozilo. Bez problémov by vás malo prepraviť po ceste bez toho, aby ste museli aktívne šoférovať. To je predstava budúcnosti, ktorá sa stáva stále reálnejšou, no Peugeot to ešte vyšperkoval. Instinct totiž dokáže zmeniť pôdorys interiéru na základe toho, či auto šoférujete vy, alebo sa nechávate voziť autonómnym systémom.

K dispozícii budú štyri jazdné módy – dva pre aktívnu jazdu a dva pre autonómnu jazdu. V závislosti od zvoleného režimu sa zmení usporiadanie sedadiel, úroveň osvetlenia a druh prehrávanej hudby.

SÚVISIACE ČLÁNKY: AUTOSALÓN ŽENEVA 2017: ZHRNUTIE NOVINIEK Z OBLASTI ELEKTRICKÝCH A HYBRIDNÝCH VOZIDIEL

Súvisiacie články

Automobil pritom spolupracuje so službou Samsung Artik Cloud, čo umožní komunikáciu s takýmito zariadeniami na diaľku. Bez problémov tak budete vedieť ovládať auto bez toho, aby ste v ňom museli sedieť.

Pohonnou jednotkou Peugeotu Instinct je bližšie nešpecifikovaná plug-in hybridná sústavam ktorej výkon je 220 kW. Samozrejme, auto je veľmi ďaleko od reálnej výroby. Je ale zaujímavé vidieť originálne funkcie spojené s futuristickými možnosťami. Ktovie, možno raz budeme všetci jazdiť v podobných autách a príde nám to ako samozrejmosť.

Zdroj: TechCrunch


Už Vám nič neujde!

Prihláste sa na odber noviniek súvisiacich s týmto vozidlom

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.