EV-GP na Salóne Elektromobilov 2023: Obnoviteľné zdroje, batériové úložiská a návratnosť investície

EV-GP

Štvrtý ročník najväčšej výstavy elektromobilov na Slovensku, Salón Elektromobilov 2023, opäť začína v hlavnom meste. Bratislavské nákupné centrum Bory Mall sa v termíne od piatka 19.mája do nedele 21. mája 2023 premení na centrum elektromobility.

Salón Elektromobilov bude naplno prebiehať počas všetkých troch dní – od piatku až do nedele. Hlavný program s prednáškami a diskusiami je naplánovaný na sobotu od 11:00 do 18:00. V sobotu sa taktiež uskutoční stretnutie majiteľov elektromobilov na vyhradenom parkovisku nákupného centra Bory Mall v čase od 11:00 do 13:00. Testovacie jazdy a výstavu v nedeľu osviežia koncerty Zahrajka zo Spievankovo a Mira Jila.

Medzi účastníkmi Salónu Elektromobilov 2023 nemôže chýbať slovenská spoločnosť EV-GP, ktorá priblíži svoje inteligentné riešenia pre nabíjanie elektromobilov. Reč padne na znižovanie nákladov, využívanie obnoviteľných zdrojov či optimalizovanie nabíjania s ohľadom na čo najmenšie zaťaženie sústavy.

Využívanie obnoviteľných zdrojov energie

Veľkou pomocou pri efektívnom nabíjaní elektromobilov sú obnoviteľné zdroje a batériové úložiská. To sú oblasti, v ktorých má EV-GP vynikajúce zázemie. Rieši problematiku obmedzenej rezervovanej kapacity pri vytváraní nabíjacích bodov, pomáha optimalizovať nákup elektrickej energie a venuje sa aj priamej implementácii obnoviteľných zdrojov do nabíjacej infraštruktúry.

Možností ako optimalizovať nabíjanie je mnoho a firma EV-GP sa v nich orientuje ako žiadna iná. Verejné, firemné aj flotilové nabíjanie elektromobilov s využitím obnoviteľných zdrojov elektrickej energie. Od štandardizovaných až po zákazkové riešenia pokrývajúce individuálne potreby každého vozového parku. Vyberať je skutočne z čoho.

Súvisiacie články
Zdroj: EV-GP

Spojenie dvoch svetov

Prirodzená symbióza medzi nabíjaním elektrických vozidiel a skladovaním elektrickej energie. Táto kombinácia v riešeniach EV-GP znižuje náklady na energiu a v prípade výpadku prúdu slúži aj ako záložný zdroj elektrickej energie. 

Ďalšími benefitmi sú zníženie a stráženie rezervovanej kapacity, vyrovnávanie odchýlky. Systém ukladania energie navyše zabezpečuje najlepšie ceny elektriny a umožňuje priamu účasť na trhu s energiou. Automaticky vyhodnocuje spotrebu, poskytuje online prehľad a vyhodnotenia.

Všetky kľúčové informácie o nabíjacích riešeniach spoločnosti EV-GP sa dozviete už počas Salónu Elektromobilov 2023 Bratislava, ktorý prebieha v termíne od 19. do 21. mája! Bezplatná registrácia už bola spustená.

 

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojElektromobil.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.